We krijgen steeds vaker de vraag of wij ook iets met afhaalmaaltijden doen. Tot nu toe was het antwoord dan “Nee”. Maar ondertussen heeft ons dit wel aan het denken gezet. En omdat wij graag in een behoefte willen voorzien, als die er is, zijn we ermee aan de slag gegaan.

“Laten we het maar proberen!” (Herman Finkers) is ons motto.

Wij hebben goed afsluitbare boxjes besteld van Lock & Lock. Deze kun je zelfs nog met soep erin heen-en-weer schudden en dan nóg lekken ze niet, dus dat leek ons goed. Deze hebben we in 2 maten, dus er kunnen desgewenst ook meerdere maaltijden in één boxje.

Ook voor dit boxje gaan wij statiegeld heffen, omdat we ze erg graag weer terug willen hebben. Per boxje vragen we een bedrag van € 7,50 statiegeld. Uiteraard betaald u dit 1 keer. Als u het boxje inlevert bij een volgende bestelling, wordt dit uiteraard verrekend.

Wij gaan 1x per 14 dagen (uitzonderingen daargelaten), maaltijden uitgeven. Dit houdt in dat wij zullen trachten om in elk geval keuze te hebben uit 2 complete maaltijden. Men kan dan kiezen maar ook meerdere maaltijden afnemen om in die 2 weken toch een paar keer een verse en gezonde maaltijd te kunnen eten, zonder daar zelf voor in de keuken te hoeven staan.

De prijs van de maaltijden zal liggen tussen de € 5,- en € 6,50 per maaltijd (afhankelijk van wat de pot schaft). Wij zullen deze maaltijden een dag van tevoren bereiden en zo vlug mogelijk terug koelen in onze shock koeler, met het oog op de voedselveiligheid. Dan gaat dit in de boxjes en worden ze koud weggezet. De volgende dag kunnen de boxjes opgehaald worden. Als u dit wilt gaan eten, kunt u het in het maaltijdboxje in de magnetron verwarmen, in een pannetje op het vuur of in een ovenschaaltje in de oven. Maar u kunt er ook voor kiezen om één of meerdere maaltijden in de vriezer te doen voor een andere keer.

Hoe werkt het?:

Bekendmaking vanaf ongeveer 1 week van tevoren op Facebook of via Nieuwsbrief.

Bestellen tot uiterlijk maandag (voor díé woensdag) 24.00 uur. U kunt bestellen via info@kooknzo.nl

Ophalen woensdag van 10.30 uur tot 12.30 uur of van 17.30 uur tot 18.30 uur

Betaling contant (geen pin)