Workshops

Hapjes maken in een bepaald thema, een 5-gangen diner koken of ingewijd worden in de vele aspecten van het barbecueën, het kan allemaal!
Afhankelijk van het weer kookt u in onze goed goutilleerde keuken die van alle gemakken is voorzien of bij mooi weer in onze binnentuin voorzien van buitenkeuken en terrassen.

Neem contact op!

Barbecue workshop

Wilt u zelf aan de slag met een barbecue?

Bij ons zijn er diverse mogelijkheden. Als ervaren en gecertificeerde Weber® grillmasters kunnen wij u inwijden in het “weberen”. Grillen, wokken, roken … het komt allemaal aan de orde. Evenals de diverse kookmethodes, de directe en indirecte methode en het omgaan met accessoires.
Dit doen wij in onze mooie binnentuin voorzien van buitenkeuken en diverse terrassen.
Wilt u dat wij bij u op locatie komen? Ook dat is mogelijk.
Geschikt voor groepen vanaf 10 tot ongeveer 35 personen.

Kookworkshop

Bij ons op locatie kunt u terecht voor een gezellige en leerzame kookworkshop.

In overleg met u bepalen we het thema en/of de inhoud. Wilt u een 4-gangen diner koken? Of liever lekkere tapashapjes maken? Zegt u het maar!
Bij mooi weer kunt op ons speciale ingerichte terras buiten koken. Maar het is altijd mogelijk om binnen te koken in onze goed geoutilleerde keuken.

Geschikt voor groepen van 10 tot 15 personen.

Weber® bbq demonstraties

Sinds 2007 zijn wij helemaal Weber® “minded”.

Vanaf het moment dat wij onze eerste barbecue demonstratie verzorgden op een 57cm Weber® briketten barbecue, kan de liefde niet meer stuk.
Inmiddels hebben wij diverse trainingen gehad, van zowel onze Friese TV kok Reitze Spanninga, als wel van 2 sterren meesterkok Ron Blaauw en zijn team. Wij zijn partner van Weber® en official Grillmasters. U kunt ons ook inhuren voor het verzorgen van een Weber® barbecue demonstratie in uw bedrijf.
Hiermee verhoogt u de aandacht voor het barbecue assortiment, er komt extra beleving op de vloer vooral door de zomerse geuren en lekkere hapjes, wij laten de nieuwste accessoires en diverse bereidingswijzen zien en uiteraard zullen wij trachten uw omzet te verhogen! Wij werken volgens het door Weber® samengestelde “demo concept”.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.

Wij maken van uw “gelegenheid” een FEEST!

We gaan graag eens met u aan tafel.